A Pitypang Iskola I. Jótékonysági Báljának margójára

Kedves Szülők, Kedves Kollégáim!

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy nagyon sokan eljöttek a Pitypang Iskola Jótékonysági Báljára, amelyet I. alkalommal rendezett meg a sok éves dicső múltra visszatekintő Pitypang Iskola.

Mind a Kollégák, mind a Szülők részéről érkező bíztatás, bátorság, kitartás, együttműködés, támogatás, jó hangulat meghozta a gyümölcsét, hiszen egy fantasztikus estét, sőt, éjszakát tudhatunk magunk mögött.

Mivel a csodás helyszín adott volt – amit ezúton is szeretnék megköszönni mindannyiunk nevében Fülöp Zoltán Úrnak – már csak tőlünk függött a megvalósítás és a jó hangulat.

És szerencsére rajtunk nem múlt! Egy ilyen bál csakis azért tudott ennyire sikeres lenni, mert kiemelkedően összetartó Pedagógus és Szülői gárda van jelen a Pitypang Iskolában.

Lelkesedésünket egyetlen percig sem veszítettük el, egymást motiváltuk Szülők, Pedagógusok egyaránt.

Még egyszer nagyon köszönöm ezt a – mindannyiunk számára – emlékezetes estét a Kollégáimnak és Hozzátartozóiknak, valamint az odaadó Kedves Szülőknek, hogy energiájukat és pénztárcájukat nem kímélve vettek részt az előkészületekben.

Köszönjük a rendkívüli tombola-felajánlásokat is, a Művészszülőknek a csodás műsort, és nagy köszönet azoknak a Szülőknek is, akik ugyan nem jöttek el a bálba, de nagylelkűen támogatták az Iskolát.

A tiszta nyereségünk 1 128 000 Ft lett, amely összeget egy modern nyelvi labor megvalósítására költjük (legalábbis elkezdjük a megvalósítást, amit folyamatosan lehet fejleszteni a továbbiakban.)

Természetesen, mindenről beszámolunk majd Önöknek, illetve egy adott alkalmat keresve megmutatjuk, átadjuk és megünnepeljük a létesítményt.

„ …mert a tánctéren mind összetartozunk, hiszen ugyanarra a számra táncolunk!!”

             Leila Sales                                                                                                                                             

amerikai írónő

A Pitypang Iskola és a magam nevében Köszönettel és Tisztelettel: