Kedves Szülők!

Húzzunk álarcot és felejtsük el a világ bajait egy estére!

Tisztelettel emlékeztetem Önöket, hogy – a tavalyi nagy sikerre való tekintettel – ebben a tanévben is megrendezésre kerül a Pitypang Bál. Nagyon köszönjük Fülöp Zoltán Úrnak, hogy immáron harmadik alkalommal van lehetőségünk az Akvárium Klub legnagyobb koncerttermében (NagyHall) megrendezni iskolánk hagyománnyá vált fontos eseményét, amire mindenkit várunk szeretettel!

A BÁL időpontja: 2024. FEBRUÁR 3., SZOMBAT 18:00 óra

Témája: Karnevál
(Riói, Velencei, Mardi Gras, Lady… kit mi inspirál… )

Egy éjszaka alatt idézzük meg a varázslatos VELENCEI és RIÓI Karneválok hangulatát. Természetesen a dress code idén sem kötelező, de a jó hangulatú esthez hozzájárulhatnak a fergeteges karneváli ruhák és kellékek viselése.

A tavalyihoz hasonló programmal készülünk (vacsora, kis műsor, szülő-tanár tánc, tombola, hajnalig tartó tánc, jó hangulat… )

Decembertől köszönettel gyűjtjük a tombolafelajánlásokat és az árverésre felajánlott tárgyakat is. Kérem a Kedves Szülőket, hogy ezeket az ajándékokat az osztályfőnököknek legyenek szívesek majd odaadni, akik a tomboláért felelős Kollégáimnak, Hajni néninek és Renáta néninek továbbítják azokat.

Idén is szeretettel fogadjuk azoknak a vállalkozó szülőknek a jelentkezését, akik egy rövid műsorszámmal emelik majd az est fényét és hangulatát.

Előre is köszönjük szépen Mindenkinek a megtisztelő figyelmet és az együttműködést.
Bulira fel, hiszen az élet egy jelmezbál! 🙂

A Pitypang Iskola Közössége nevében:
Titi Katalin
igazgató